OpenBazaar är äntligen här!

Dela!Share on Facebook15Tweet about this on TwitterShare on Reddit4Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisPin on Pinterest0Email this to someone

Nästan sen Frihetsfaxen startade för nästan 2 år sedan har jag pratat om OpenBazaar. Jag har också pratat om möjligheten med OpenBazaar och hur jag tror att framtiden kommer att förändras på grund av inte bara OpenBazaar, men idén som OpenBazaar bygger på. Nämligen decentraliserad handel. Detta i kombination med Bitcoin gör faktiskt denna mystiska idé verklighet.

Vi kommer äntligen att få ett exempel ett pilotprojekt på plattformen som kan bli världens friaste marknad.

Jag tror dock verkligen att detta är framtiden och jag vill passa på att uppmuntra er att komma ihåg dagens datum! Den 4 april 2016, kan vara ett historiskt datum, ett datum som vi kanske pratar om om 100 år! Datumet där allt började, datumet där mänskligheten tog sina trevande steg ut ur den frihetliga medeltid vi befinner oss i!

Jag tror att det börjar idag med OpenBazaar.

Nu är det dock upp till bevis, kommer framtiden att bli så spännande som jag har predikat? Jag tror det, men nu kommer vi äntligen att få veta.

***

Ni kan läsa OpenBazaars egen pressrelease här, tillsammans med lite instruktioner och dokumentation:
https://blog.openbazaar.org/openbazaar-is-open-for-business/

Ni kan också följa mig på OpenBazaar med följande OpenBazaar länk:
ob://8925c9754ecced1fc1a2311c271267c5886dd4bc

Välkomna till framtiden!
//Kristian

 

Comments (3)

  1. be_free

    Christian/Hanna, träffade killen som uppfann/driver Open Bazaar igår, tänkte på er och frågade om han skulle vara öppen till att göra en podcastintervju, och det verkade han vara positiv till. Jag känner honom inte direkt men kan få tag på hans kontaktuppgifter om du är intresserad.

Kommentera