Om Frihetsfaxen

Frihetsfaxen startade i juni 2014 efter att Niklas testat att spela in en ensam podcast och insett att det blev för uselt och stelt att sitta själv och försöka prata. När han sökte medverkande högg Kristian som en kobra och podcasten var ett faktum! Vid ett spåningsmöte kom duon fram till att Frihetsfaxen var ett lagom kul namn och bestämde sig för att så skulle programmet heta.

Efter några avsnitt anslöt Sebastian och efter ytterligare ca 10 avsnitt bestämde sig Niklas för att trappa ner och bara vara gäst då och då, men istället lägga sitt krut på att sköta om Frihetsfaxens hemsida och sociala nätverkssidor.

Sebastian lämnade efter ett tag för att söka efter nya utmaningar. Men kort därefter fick Kristian siktet inställd på Hanna som visade sig vara en lika stor prat kvarn som han själv!
Det blev vänskap vid första avsnittet och tillsammans är dom nu dom två permanenta programledarna i Frihetsfaxen!

Där har ni Frihetsfaxens tidiga historia – hur det kommer fortsätta vet ingen! Världsherravälde? Kanske.

Comments (2)

  1. Samuel

    Tjena FF, jag har lyssnat på er podcast nu i över två månader , och när jag hörde att nicklas och hanna jobbade på ett spel så blev jag nyfiken. Jobbar nämligen som indie utvecklare själv. Avlsutade precis http://guldchipset.se/ansokan/cornerstone-the-song-of-tyrim/ , som ska släppas i höst. Tänkte bara kolla om ni ville ha hjälp med någon aspekt av spelet, (programmerar mest i unity) men har lite 2D grafik skills. Men annars får jag tacka för en bra podcast !

    • Det är jag (Kristian) och Hanna som gör spelet. 🙂
      För tillfället har vi allt vi behöver, men tackar som frågar. Mer info kommer längre fram! 🙂 Ett demo borde komma upp på google play store innan sommaren är slut 🙂

Kommentera