Kristian söker jobb! – Programmering i Stockholm.

Dela!Share on Facebook20Tweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0Digg thisPin on Pinterest0Email this to someone

Hej alla lyssnare!

Det är dags för mig att ta nästa steg i min karriär och göra det som jag brinner för. Jag vill jobba med spelprogrammering. Nu behöver jag dock hjälp att hitta ett sådant jobb och det skulle betyda väldigt mycket för mig om ni kunde hjälpa mig. Ni kanske själva är arbetsgivare eller känner till ett lämpligt företag som kan passa mig. Skicka i så fall ett mail eller skriv en kommentar nedan.

Jag har erfarenhet av bland annat C#, Unity och Java. Det är framförallt inom dessa områden jag söker jobb. Jag är även kunnig inom webbutveckling dvs. HTML, CSS, Javascript, PHP och SQL och har genomfört flera projekt inom dessa områden.

Jag är öppen för alla typer av anställningsformer inklusive junior-platser!

Om ni har möjlighet att  hjälpa en frihetligt sinnad människa så bli gärna vän med mig på LinkedIn.

Ladda gärna ner mitt CV och tipsa eventuella arbetsgivare om det!
Kristian CV


Tack på förhand!
Kristian
Programledare och grundare – Frihetsfaxen

Comments (6)

 1. Lukas

  Du känner med största sannolikhet till paradox (svenska, baserade i ?stockholm?), men att jag ändå kan nämna dem.
  http://career.paradoxplaza.com/jobs

 2. Simon

  Som jag har förstått det efter att ha lyssnat på sparpodden under lång tid så söker Nordnet i princip alltid bra kodare, kan vara värt att kolla in om du inte gjort det redan:) Tack för en bra podd och lycka till!

 3. Typ alla företag idag har ju med datorer att göra på ett eller annat sätt, så är väl i princip bara att mejla alla du kan hitta som använder någon form av datorsystem i sin verksamhet..

  Programmering känns ju ganska internationellt också, så finns ju ingen anledning att bara hålla sig till Sverige.. Finns ju många bemmaningsföretag också, registrera en profil på alla du kan hitta (både svenska, norska och internationell) så borde de ju finnas nått..

  Hört det ska va bra för CV att ta sig an och hjälpa till att utveckla olika open source projekt för att få mer erfarenhet och kontakter..

 4. […] Lämna tips till jobb som jag kan söka, jag går igenom mer i detalj om det i det här inlägget. Kristian söker jobb! – Programmering i Stockholm. […]

Kommentera